Logga in med ditt studerandekonto

Välkommen till Östsvenska Yrkeshögskolans ansökningssystem!

För att kunna söka en utbildning hos oss behöver du ha ett studerandekonto. Om du inte redan har ett sådant skapar du ett genom att klicka på ”Skapa ett nytt studerandekonto”. För att se vilka utbildningar du kan söka, klicka på ”Utbildningskatalog” och följ sedan instruktionerna för att skicka in en ansökan.

Till våra utbildningar krävs olika förkunskaper, t.ex. olika kurser eller arbetslivserfarenhet. För att vara säker på att du är behörig och skickar med rätt betyg/intyg, läs vad som gäller för just den eller de utbildningar du söker. Länk till information om behörighet och urval finns inne i utbildningskatalogen. Vill du veta mer om de olika utbildningarna hittar du informationen på http://osyh.se/vara-utbildningar.html.

Söker du till flera av våra tre logistikutbildningar Internationell transportlogistik, Affärslogistik och Kvalificerat inköp och upphandling ska du rangordna dem och ange vilken av utbildningarna du helst vill gå.

Var uppmärksam på att ditt antagningsbesked och annan information kan hamna i skräpposten beroende på vilka inställningar din webbläsare har. Kontrollera därför både din inkorg och din skräppost.

Mer information och kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida www.osyh.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Saknar du ett studerandekonto?

Nyheter

  • Möjlighet att komplettera din ansökan

    2018-02-05

    Du som har pågående gymnasiestudier har möjlighet att komplettera din ansökan senast den 17 juni 2018. Du måste ansökt före den 15 april och bifogat ett personligt brev där det framgår att du har för avsikt att göra en komplettering. OBS! Till Lokförarutbildningarna är det inte tillåtet att komplettera efter den 15 april.

Utbildningskatalogen

I utbildningskatalogen har du möjlighet att se vilket utbud av kurser som finns att söka till.

Till Utbildningskatalogen

Alvis logo Alvis från Gotit