Välkommen till Östsvenska Yrkeshögskolans ansökningssystem!

För att kunna söka en utbildning hos oss behöver du ha ett studerandekonto. Om du inte redan har ett sådant skapar du ett genom att klicka på ”Skapa ett nytt studerandekonto”. För att se vilka utbildningar du kan söka, klicka på ”Utbildningskatalog” och följ sedan instruktionerna för att skicka in en ansökan.


Till våra utbildningar krävs olika förkunskaper, t.ex. olika kurser eller arbetslivserfarenhet. För att vara säker på att du är behörig och skickar med rätt betyg/intyg, läs vad som gäller för just den eller de utbildningar du söker. Länk till information om behörighet och urval finns inne i utbildningskatalogen. Vill du veta mer om de olika utbildningarna hittar du informationen på http://osyh.se/vara-utbildningar.html.

Söker du till båda våra logistikutbildningar Internationell transportlogistik och Affärslogistik  ska du rangordna dem och ange vilken av utbildningarna du helst vill gå.

Var uppmärksam på att ditt antagningsbesked och annan information kan hamna i skräpposten beroende på vilka inställningar din webbläsare har. Kontrollera därför både din inkorg och din skräppost.

Mer information och kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida www.osyh.se.
 
I rollen som anordnare/utförare av yrkeshögskoleutbildningar behöver vi hantera dina personuppgifter. Detta för att kunna sköta ansökan och antagning till utbildning, kommunikation under utbildningens gång samt att kommunicera med och registrera uppgifter hos Myndigheten för yrkeshögskolan.
 
De personuppgifter som hanteras är personnummer, namn, adress, mailadress, telefonnummer och betyg/intyg/diplom samt annan dokumentation som åberopas av sökande för behörighetsprövning. 
 
Personuppgiftbehandlingen är nödvändig för att fullgöra en rättslig förpliktelse och för att utföra en uppgift av allmänt intresse. Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina uppgifter på bästa sätt i enlighet med Dataskyddsförordningen och övriga dataskyddslagar som gäller vid tillfället för behandlingen. 
 
Läs mer om vår integritetspolicy på vår hemsida, http://osyh.se/integritetspolicy/.


Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Alvis logo Alvis från Gotit